Мусульмане Днепра скорбят о гибели в зоне ООС брата Шамиля

23.07.2019, 13:43
Мусульмане Днепра скорбят о гибели в зоне ООС брата Шамиля - фото 1
21 июля в зоне проведения ООС погиб наш земляк Шамиль (Семен) Румигин. Мусульмане Днепра скорбят о гибели в зоне ООС брата Шамиля.

21 июля в зоне проведения ООС погиб наш земляк Шамиль (Семен) Румигин. Мусульмане Днепра скорбят о гибели в зоне ООС брата Шамиля. Об этом сообщает Исламский культурный центр Днепра – мечеть , информирует Днепр Вечерний.

sol4.jpg

«21 липня в зоні бойових дій на Сході України під селищем Щастя загинув український військовий, десантник Шаміль (Семен) Румигін. Багато хто з нас, мусульман Дніпра і Кам'янського, знали цього творчого, компанійського, енергійного хлопця. Він цікавився історією рідного краю і писав краєзнавчі доповіді. Він допомагав будувати мечеть у Кам'янському. Він вмів дружити і бути корисним коли це треба було громаді і людям. А ще він був справедливим і щирим. Мабуть тому і не зміг всидіти у мирному Дніпрі та пішов до війська захищати рідний дім, рідну Україну.

Ми як мусульмани впевнені, що люди які вийшли на захист інших людей, на захист справедливості та свободи і загинули за це отримають від Всевишнього Творця вищу нагороду. Маємо надію, що наш брат Шаміль отримає її. А ще хочеться сподіватися, що подвиг Шаміля Румигіна не буде марним, не забудеться і буде оцінений українцями незалежно від місця проживання, національності і релігії.

Всі ми належимо Аллагу і до Нього повернемось! Нехай Господь дарує тобі Рай», - отмечается в сообщении.