• Головна
  • Передсвяткові пропозиції від «Свічада»...

Передсвяткові пропозиції від «Свічада»

13.12.2016, 12:40
Передсвяткові пропозиції від «Свічада» - фото 1
На календарі впевнено господарює грудень, за вікном сніг малює зиму, а святковий настрій радо творять казки й дива, описані у теплих і затишних книжечках на різдвяно-зимову тематику видавництва “Свічадо”.

На календарі впевнено господарює грудень, за вікном сніг малює зиму, а святковий настрій радо творять казки й дива, описані у теплих і затишних книжечках на різдвяно-зимову тематику видавництва “Свічадо”.

Що ж такого доброго почитати разом з дітками, а то й самому?

Найперше хочеться трішки розказати про новинки і не тільки до Миколая.

Прийди до нас, Миколаю” – нова збірочка оповідань для діток молодшого і середнього шкільного віку, присвячена улюбленцеві усіх дітей і дорослих – святому Миколаєві. Щирі повчальні розповіді наповнять серце теплотою й допоможуть сповна насолодитися благодатним затишком різдвяної пори. Книжка має кольорові ілюстрації, видана з м'якою і твердою обкладинками.

Книжки для дітей

Ще одна цікава зимова книжечка для дошкільнят – “Дива в лісі”. Це коротенька історія про Миколая, який дарує звірятам різні подарунки. Та раптом подарунків не вистачає, і святий Миколай жертвує своєю бородою, щоб наплести лісовим мешканцям рукавичок, шаликів і шубок. Дитина з радістю розповідатиме історію за яскравими ілюстраціями у книжці.

А якщо ваші діти люблять щось робити своїми руками, то саморобка “Прикрасимо ялиночку” якраз для них. Гарна нагода провести вечір у товаристві своїх дітей, адже разом вирізати та ліпити паперові прикраси на ялинку так цікаво!Ще б хотілося пригадати добру історію про старенького віслючка на ймення Малюк, який став учасником великого дива.

У книжці “Малюк” англійського автора Чарльза Тейзвела йдеться про справжню дружбу між хлопчиком і віслюком, про особливе призначення, яке мав Малюк, і про те, що насправді маленькі віслючки – не вперті, а дуже незвичайні тварини. І як виявиться, Малюк не був старим і непотрібним, він став тим, хто супроводив Марію з Йосифом у довгій мандрівці до Вифлеєму, та ще й опинився свідком справжнього дива – народження Ісуса.

Приємною несподіванкою напередодні зимових свят стали “Різдвяні історії” відомої канадської письменниці Лусі Мод Монтгомері. Читачі «Свічадо» встигли полюбити історії про талановиту дівчинку Емілі та добре знають Енн із Зелених Дахів цієї самої авторки. Про різдвяну доброту і натхнення, про чудесне перетворення людської душі у світлі Різдва – у теплих оповіданнях Лусі Мод Монтгомері. Ця книжкова новинка від “Свічадо” буде цікавою як для дітей середнього шкільного віку, так і для дорослих, адже стане приємним читанням у довгі зимові вечори.

Різдвяні книжки від

І насамкінець кілька слів про кулінарну серію до Різдва. Коли, як не зараз, настав час пекти медові пляцки, “миколайчики”, казкові хатинки. А на підмогу вам прийдуть різноманітні переписи умілих господинь. То ж час закатати рукави і братися до роботи разом з кулінарною книгою Віри Манько “Медове печиво”.

А книга “Різдвяні страви. Галицька традиція” стане справжнім помічником на кухні кожної господині, відкриє нові рецепти смачних страв і додасть кожному ще більше різдвяного настрою!

З цими та іншими новинками і старішими виданнями можна також ознайомитися і замовити на сайті видавництва «Свічадо».