• Головна
  • Теми
  • Шукаєте християнську літературу — завітайте у «Книжкову полицю»...

Шукаєте християнську літературу — завітайте у «Книжкову полицю»

17.09.2013, 09:20
Шукаєте християнську літературу — завітайте у «Книжкову полицю» - фото 1
У «Книжковій полиці» представлено майже весь спектр літератури, яку видають як християнські (католицькі, православні, протестантські), так і світські видавництва України, Росії, Білорусі.

Для видавництва «Книгоноша» і магазина християнської книги «Книжкова полиця» цьогорічний Форум видавців у Львові є вже третім. За словами директора видавництва Тараса Бойка, Форум видавців у Львові – це найбільш авторитетна книжкова виставка в Україні. Тому участь у ньому – це і розширення ринку збуту, і зустріч з колегами, і простеження нових тенденцій. «Львів надихає видавців, бо такої зацікавленості до книги, як у львів’ян, ми ще не бачили. Для нас це стало стимулом видавати книги українською мовою», — поділився враженнями Тарас Бойко. Серед продукції видавництва «Книгоноша» львів’яни та гості Форуму найбільше цікавляться добірками повчань Мати Терези «Немає більшої любові» та Терези Авільської «Життя в молитві».

130917_1.jpg

«Ми працюємо з авторами, які творять літературу, що не роз’єднує, а пропагує цінності. Також наші книги необмежені конфесійністю», — продовжує Тарас Бойко.

Магазин «Книжкова полиця» — це один з найбільших спеціалізованих магазинів, що пропонує покупцям більше 10 тисяч найменувань книг, аудіо-, відео- і сувенірної продукції. У «Книжковій полиці» представлено майже весь спектр літератури, яку видають християнські (католицькі, православні, протестантські), а також світські видавництва України, Росії, Білорусі. Цікаво, що «Книжкова полиця» була першою в Україні християнською книгарнею, відкритою поза стінами храмів.

Одним з напрямків діяльності є продаж продукції через інтернет-магазин. І сьогодні www.knigionline.com знову дивує читачів новинками. Зокрема, видано книгу Ніколаса Томаса Райта «Новий Завіт і народ Божий» (видавництво «Колоквіум»). Ця книга є результатом багатотомного проекту Томаса Райта «Витоки християнства і питання Бога». Автор, з характерною для нього проникливістю, розглядає фундаментальні епістемологічні, історичні і богословські питання новозавітної науки, готуючи ґрунт для наступних книг серії «Ісус і перемога Бога», «Воскресіння Сина Божого» і «Павло і вірність Бога». Книга адресована спеціалістам і всім, хто цікавиться сучасними дослідженнями Нового Завіту.

Ще одна цікава новинка – книга Дмитра Цоліна «Арамейська мова Біблійних текстів і Таргума Онкелоса». Підручник є добрим практичним посібником з вивчення арамейської мови Біблії і Таргума Онкелоса. Читач знайде не тільки необхідні теоретичні знання з фонології, морфології та синтаксису, але і практичні вправи, які допоможуть краще засвоїти вивчений матеріал. Вкінці кожної глави пропонується історичний екскурс, де показано розвиток граматичних форм, у порівнянні з іншими семітськими мовами.

В інтернет-магазині можна придбати свіжий номер православного журналу для молоді «Отрок».

Серія «Пояснення і роздуми» представляє коментарі Жанни Гійон на книги Святого Письма, зокрема «Соборне Послання Святого апостола Павла Галатам, Ефесянам», «Перше і Друге Соборне Послання  Святого апостола Петра», «Соборне послання Святого апостола Якова». Читач, при знайомстві з «Поясненнями і роздумами», відкриє для себе чимало глибоких істин, які допоможуть йому в досягненні духовної досконалості.