• Головна
  • Новини
  • Анонс: УКУ запрошує на всеукраїнську наукову студентську конференцію про Церкву в умовах тоталітарних режимів у ХХ-ХХІ ст....

Анонс: УКУ запрошує на всеукраїнську наукову студентську конференцію про Церкву в умовах тоталітарних режимів у ХХ-ХХІ ст.

15.03.2016, 16:43

Український католицький університет запрошує студентів 3-5 курсів та аспірантів гуманітарних спеціальностей взяти участь у Всеукраїнській науковій студентській конференції “Між опором і пристосуванням: Церква в умовах тоталітарних режимів у ХХ-ХХІ ст.”, яка відбудеться 12-13 травня 2016 р. в УКУ (Львів).

Український католицький університет запрошує студентів 3-5 курсів та аспірантів гуманітарних спеціальностей взяти участь у Всеукраїнській науковій студентській конференції “Між опором і пристосуванням: Церква в умовах тоталітарних режимів у ХХ-ХХІ ст.”, яка відбудеться 12-13 травня 2016 р. в УКУ (Львів).

Основна тематика конференції:

  1. Релігійна політика в тоталітарних державах ХХ ст.
  2. Ідейні засади та механізми репресій супроти віруючих.
  3. Нищення, уніфікація Церков тоталітарними державами.
  4. «Львівський собор» 8-10 березня 1946 р.: сучасне бачення.
  5. Прояви опору віруючих і Церков тоталітарним режимам.
  6. Тоталітаризм і виклики для сучасних Церков.

Для участі в роботі конференції необхідно до 30 березня 2016 р. надіслати на адресу оргкомітету заявку з відомостями про учасника та анотацію доповіді обсягом 0,5-1 сторінка тексту. За результатами роботи конференції буде видано збірник матеріалів. Статтю, оформлену відповідно до вимог, потрібно надіслати до 1 вересня 2016 р.

Матеріали (анкету учасника й анотацію доповіді) необхідно надсилати на електронну адресу оргкомітету: [email protected]

Всі витрати на проведення конференції (проїзд, проживання з 12 по 13 травня, харчування, публікацію матеріалів) приймає на себе Український Католицький Університет.

Вимоги до оформлення матеріалів конференції

Стаття повинна бути написана українською мовою в науковому стилі і не містити граматичних помилок.

Стаття повинна містити список використаних джерел та літератури, оформлений згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 “Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання” (див. Приклади оформлення бібліографічного опису у списку джерел… (Бюлетень ВАК України. – 2009. – №5. – С.26-30)); анотації і ключові слова (українською мовою після заголовка статті – 4-5 рядків, російською та англійською мовами після списку використаних джерел та літератури).

Автор статті несе відповідальність за правильність та достовірність поданого матеріалу, за точне цитування джерел і літератури та посилання на них.

Рукопис статті необхідно надіслати на електронну адресу оргкомітету [email protected], у вигляді документа MО Word, Open Office Writer чи інших подібних текстових редакторів. Параметри документа: поля – верхнє і нижнє – 2 см; праве – 1,5 см; ліве – 3 см; шрифт – Times New Roman, Cyr, розмір 14, звичайного стилю, без переносів та табуляцій; інтервали: міжрядковий – півтора, між абзацами – 0; вирівнювання абзаців – за шириною.

Контактна інформація
Адреса для кореспонденції:
79011, м. Львів, Український Католицький Університет, вул. Козельницька, 2а, кім. 421.
Ел. пошта: [email protected],
Tel.: +38063 3819375; +38063 6880439;  +38032 2762777.