• Головна
  • Проекти
  • Допоможіть зібрати гроші на лікування двох братиків (оновлено)...

Допоможіть зібрати гроші на лікування двох братиків (оновлено)

29.07.2015, 11:31
Допоможіть зібрати гроші на лікування двох братиків (оновлено) - фото 1

«Коли немає від кого чекати допомоги, а дітям потрібно продовжити лікування, то хочеться кричати на весь світ, щоб тебе почули і допомогли», — пише в листі РІСУ мати двох близнюків Артема та Давида Бойків пані Любов. Вона сподівається, що відгукнуться добрі люди і допоможуть їй зібрати суму понад 30 тис. грн. І її потрібно зібрати до 10 грудня 2015 р.

Артем і Давид Бойки«Коли немає від кого чекати допомоги, а дітям потрібно продовжити лікування, то хочеться кричати на весь світ, щоб тебе почули і допомогли», — пише в листі РІСУ мати двох близнюків Артема та Давида Бойків пані Любов. Вона сподівається, що відгукнуться добрі люди і допоможуть їй зібрати суму понад 30 тис. грн. І її потрібно зібрати до 10 грудня 2015 р.

Розповідь матері:

У хлопчиків-близнят Артема і Давида Бойко — дитячий церебральний параліч, аплазія правої нирки (по одній нирці у кожного хлопчика), загальне недорозвинення мови важкої міри,. Ми відчайдушно боремося, щоб вони могли красиво ходити, говорити, розвиватися. Дітки дуже стараються і у них є успіхи! Те, що більшості діточок дається просто так, дарма, від природи, для моїх синів є подвигом. Ці маленькі плечі винесли і пережили вже таке, що не всякий дорослий витримає. Хлопченята народилися передчасно, шестимісячними, з множинними крововиливами в мозок. Вони не мали жодного природженого рефлексу, які є у усіх діточок, не подавали ознак життя і годувалися через зонд. Усупереч усім прогнозам лікарів, що Артем і Давид ніколи не зможуть ходити, говорити, чути і навіть тримати голову, ніколи не скажуть слово "мама" і ніколи не зроблять мене щасливою, — ми добилися вже дуже багато чого.

Дуже важка, щоденна праця, правильне лікування, бажання стати краще примушує нас постійно боротися і доводити, що не можна ставити хрест на таких дітках. Ми вже уміємо самостійно ходити (хоча і порушена координація рухів, деформовані стопи погіршують ходу і хлопчикам важко ходити), починаємо говорити, навчаємося за спеціальною методикою. Можливо це і мало, але, повірте, що для нас — це великий успіх. Неможливо просто описати все те, через що ми проходимо кожен день. Не знаю де беруться сили і у мене і у дітей, для того, щоб не опускалися руки, і для того, щоб рухатися вперед. Ми не маємо права зупинятися. Нам треба йти вперед і тільки вперед.

Щоб закріпити те, що досягнуто за роки важкої роботи, нам треба продовжувати лікування. Хлопчики ростуть, з'являються контрактури, слабкі м'язи не справляються, з'являються різні деформації і їх треба усувати, щоб просунутися хоч на маленький крок до повноцінного життя.

Ми зробили Артемчику надскладні операції на стопах в інституті ортопедії. Дитина була 6 місяців в гіпсах. Ми по-новому вчимо його ходити. Це дуже важко.

ЛікуванняЗа ці роки відчайдушної боротьби ми перепробували вже дуже багато всього,але найкраще нам допомагає лікування за методикою проф. Козявкіна. Після лікування є позитивна динаміка, діти піднімаються на сходинку вище. Так боляче через те, що черговий крок в розвитку Артема і Давида залежить від грошей. Це гірка правда. Ніяких грошей не вистачить, якщо дітей двоє з таким діагнозом. Тут тільки допомога небайдужих і чуйних людей може врятувати. Людей, які захочуть допомогти зовсім чужим діткам стати кращими.

Але ж чужих дітей не буває і всі діти плачуть однаково.

Я до останнього буду боротися за своїх дітей. І немає значення місяць твоїй дитині, рік чи 15 років. Якщо я бачу, що дитина не могла самостійно піднятися по сходам, не могла підстрибувати, присідати, не могла говорити простим реченням, а після пройденого лікування вона це робить,то я буду робити все, щоб допомогти своїм дітям.

Дуже сподіваємося, що ви захочете стати для Артема і Давида добрими чарівниками, які в скрутну хвилину прийдуть на допомогу і своєю участю подарують хлопчикам шанс!Благаю вас, допоможіть моїм синочкам!

Потрібно зібрати 30000 грн на 10.08.15 р. (рахунок додається). У нас немає таких грошей, а до назначеного лікування лишається рівно місяць».

Карточка ПриватБанка  5363542301316775 ( на ім’я мами хлопчиків Бойко Любов Миколаївни)