• Головна
  • Проекти
  • 11-річній Діанці потрібна допомога у лікуванні вродженої вади серця...

11-річній Діанці потрібна допомога у лікуванні вродженої вади серця

11.07.2011, 12:11
11-річній Діанці потрібна допомога у лікуванні вродженої вади серця - фото 1
Благодійний фонд «Берегиня» звертається до всіх людей, не байдужих до чужого горя та біди, з проханням допомогти зібрати кошти на операцію та післяопераційну реабілітацію одинадцятирічної жительки Брідщини Кривди Діани Андріївни.

Діана КривдаБлагодійний фонд «Берегиня» звертається до всіх людей, не байдужих до чужого горя та біди, з проханням допомогти зібрати кошти на операцію та післяопераційну реабілітацію  одинадцятирічної жительки Брідщини Кривди Діани Андріївни.

У дівчинки вроджена вада серця – транспозиція магістральних судин, повна атріовентикулярна комунікація, вторинний дефект міжпередсердної перегородки, клапанний стеноз легеневої  артерії.

У Діанки 3-ох-камерне серце (в здорової людини – 4-камерне). Усі судини поміняні місцями і окрім цього артеріальна кров змішується з венозною. Тому венозна кров тече по-всіх органах, від чого шкіра у Діанки має синій відтінок. Також від цього залежить кількість кисню у дитячому організмі. У Діанки зараз це число сягає 70 % (до операції минулого року було всього 40%). Також серце дитини не має сили перекачувати кров в легені і від цього Діанка задихається при будь-яких навантаженнях на її організм.

Дівчинка вже перенесла декілька складних операцій та знову життю дитини загрожує цей страшний діагноз. Закордонні лікарі погодилися прооперувати дівчинку, але необхідні кошти у розмірі 15 тисяч євро. Операцію, що називається «Фонтен», можуть зробити у Польщі. Якщо післяопераційний період пройде добре, то надалі Діані вже не потрібно буде робити більше операцій.

Просимо всі, хто має таку можливість, допомогти зібрати ці кошти.

Можливо, ми разом з Вами та з Божою допомогою врятуємо життя дитини.  

Бродівське відділення Ощадбанку № 6323
Філія № 6323 / 011 Підкамінь
Рахунок № 20456
Р/р 3739690004
МФО 385123
ЗКПО 02762228
Кривда Наталія Олександрівна (для лікування дочки Діани)

Лист від фонду

Детальніша інформація на сторінці спеціальної групи в мережі Facebook