• Головна
  • Дітям – про надію і Суперкнигу...

Дітям – про надію і Суперкнигу

08.06.2015, 11:44
Дітям – про надію і Суперкнигу - фото 1

Діти – не лише наше майбутнє, але й наше сьогодення, яке потребує надії на майбутнє. Тому громадська організація«Міжнародний фестиваль надії» у партнерстві з Львівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 5 червня провели грандіозне свято для дітей міста Львова.

Діти – не лише наше майбутнє, але й наше сьогодення, яке потребує надії на майбутнє. Тому громадська організація«Міжнародний фестиваль надії» у партнерстві з Львівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 5 червня провели грандіозне свято для дітей міста Львова. Разом з дітьми прийшли й дорослі: батьки, бабусі з дідусями.Волонтери вправно допомогли усім знайти своє місце у залі, що ледь вмістив усіх бажаючих.

діти_1.jpg

«Діти потребуються захисту. Їх захищають дорослі, держава, закон, Бог. З нагоди Дня захисту дітей ми вирішили провести такий захід. Свято для дітей Галичини – це маленька частина добра, яке можемо зробити. Надії потребують не лише дорослі. Коли ми планували дитяче свято разом з львівською адміністрацією, думали, як нам вмістити усіх охочих? Тому вирішили зробити свято у дві зміни», - пояснив Михайло Наконечний, директор ГО «Міжнародний фестиваль надії».

діти_2.jpg

На святоу приміщення ЦТДЮГ «Погулянка» прибулопонад 1200 дітей.Окрім привітання Михайла Наконечного, чудових пісень від столичної команди Асоціації «Еммануїл», інсценівки про Біблію, на дітей чекав перегляд захоплюючого мультфільму «Чудеса». А після перегляду мультфільму відбулось знайомство з президентом Клубу Суперкниги – Робіком, який перевірив, наскільки уважно діти дивились мультик. Семеро добровольців взяли участь у вікторині «від Робіка». Також приємним моментом стало привітання іменинників у залі. Усі, в кого був день народження, отримали пам’ятні горнятка від суперробота. Опіслякожен бажаючий міг зробити фотографію з Робіком на згадку.

діти_3.jpg

По завершенні свята на кожну дитину чекав подарунок – DVD з мультфільмом «Суперкнига», а також особистий подарунок від благодійної організації «Сумка самаритянина». 

«Мені дуже сподобався мультик», - ділиться Віра, 8 років.

«Вперше бачила Робіка не по телевізору», - швидко намагається вимовити Віка, 6 років.

«Цікаво, що там усередині, в подарунку», - захоплено вигукує Влад, 10 років.

«Суперкнига – це ж Біблія», - робить несподіване відкриття Антон, 9 років.

Діти_5.jpg

«Приємно спостерігати за щирими дитячими посмішками та радісними очима, що випромінюють надію» - підсумовують організатори. Соціальна акція пройшла в рамках підготовки Фестивалю надії, на який усіх охочих запрошують 20 червня. 17:00, «Арена Львів». Про це повідомляє Прес-служба Міжнародного фестивалю надії.

Діти_4.jpg