Блог Володимира Дубового_image

Блог Володимира Дубового

Відео круглого столу «Церква в умовах війни»

06.10.2014, 12:12
Відео запис круглого столу «Церква в умовах війни: богослов'я, позиція, місія», що відбувся 20 вересня в м.Ірпінь

В продовження публікації Михайла Черенкова :Резолюція круглого столу «Церква в умовах війни: богослов'я, позиція, місія», оприлюдено відео запис цього актуального, знакового та безумовно історичного заходу. Ніхто до цього моменту на християнському форумі такого рівня не підіймав питання богослов'я війни та миру, позиції та місії церкви за умов гібридної війни та ледь прихованої, зухвалої зовнішньої агресії з боку РФ.

Деякі церкви та християнські союзи і надалі надають перевагу уникати обговорення цього болісного питання, яке виводить із зони спокою, комфорту та достатку перебувати в якій так звикли українські християни за 23 роки благоденства. 

Час нам кидає виклик бути рішучими, хоробрими та жертовними. Тож особлива подяка людям Божим, які готові приймати виклики: пасторам, капеланам, богословам, науковцям та служителям, які перебувають у вирі подій на сході України.

Вітайте спікерів першої частини круглого столу: Олега Блощука, Сергія Дмітрієва, В'ячеслава Потирайло, Ольгу Потирайло, Івана Русіна; спеціального гостя Петра Дудніка; активних учасників дискусії: Сергія Головіна, Сергія Демидовича, Віталія Ковальчука та Федора Райчинця.

Також спікерів другої частини події: Марину Гогулю, Олесья Дмитренко, Тараса Дятлика, Анатолія Калюжного, Миколу Романюка; спеціального гостя Сергія Косяка; активних учасників обговорення: Олега Блощука, Ігоря Бурковського, Сергія Головіна, Оксану Горкушу, Олену Панич, Людмилу Филипович.  

 



Останні новини

Вчора