Блог Миколи Кучинського_image

Блог Миколи Кучинського

Необхідна ваша допомога

09.04.2015, 16:27

Парафія «Неопалима Купина» УПЦ КП 13 квітня в Обливаний понеділок о 10.00 проведе виставку-ярмарок виробів дітей, учасників церковної недільної школи. Зібрані кошти будуть передані на лікування і закупівлю протезів Вадиму Свириденко санінструктору 128 гірсько-піхотної бригади.

13 квітня, на другий день Паски, В Обливаний понеділок, з 10.00 до 14.00 на церковному подвір'ї храму ікони Божої Матері "Неопалима Купина" (Київ, Оболоннь, вул. маршала Малиновського, 6) будуть проводитися:
1.Благодійна виставка -продаж виробів учнів та вчителів Недільної школи. Виручені кошти будуть направлені на допомогу важко пораненому бійцю АТО Вадиму Свириденку на закупівлю чотирьох протезів.
2. У програмі свята весняні забави, ігри, народні автентичні танці, конкурси. Для дітей- безкоштовні майстер- класи народних умільців.
Наші гості: Народний хор " Гомін" під керівництвом Леопольда Ященка, ансамбль фольклорної музики " Буття".
Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до народної традиції, пригоститися пасочками та вином.

***

Під час боїв  в Дебальцеве  Вадим служив санінструктором і надавав першу допомогу пораненим. В один з днів сам потрапив під снаряд танка й отримавши осколкові поранення, разом зі своїм командиром був направлений в госпіталь Артемівська. По дорозі, вночі 16 лютого, колона потрапила в засідку. Їх "Урал" підірвався на міні. Мороз -20°С. З кожною годиною поранених, які залишилися в живих, ставало  все менше. Живими залишився Вадим та його командир. Чотири доби хлопець був без теплих речей та їжі. Потім на нього натрапила розвідка ДНР. Переконавшись що він дійсно медик, його відправили в Донецьк і надали медичну допомогу. Після обміну полоненими лікарі констатували четверту, найважчу ступінь обмороження. У Києві Вадиму ампутували обидві кисті рук і обидві стопи ніг.

В нього вагітна дружина і величезне бажання вести нормальний спосіб життя.
Зараз він знаходиться в в Київському опіковому центрі. Ситуація дійсно складна. Протезів потрібно чотири.

 Гривневий рахунок в ПриватБанку 4149 4378 5227 3117

Свириденко Вадим Васильович

Сторінка на фейсбуці: https://www.facebook.com/ATO.Heroes?fref=ts

http://www.hromadske.tv/society/slukhati-na-viini-nebo-istoriya----medika---/