Сьогодні Папа починає візит до Грузії та Азербайджану

30.09.2016, 12:21
Сьогодні Папа починає візит до Грузії та Азербайджану - фото 1
30 вересня папа Римський Франциск розпочинається триденний візит до Грузії і Азербайджан, в ході якого проведе зустрічі з політичними і релігійними лідерами обох країн, повідомляють джерела у Ватикані.

images.jpg30 вересня папа Римський Франциск розпочинається триденний візит до Грузії і Азербайджан, в ході якого проведе зустрічі з політичними і релігійними лідерами обох країн, повідомляють джерела у Ватикані. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Однією з перших відбудеться зустріч Папи у Тбілісі з духовним лідером Грузинської Православної Церкви Патріархом Іллею II, а також з халдейською католицькою громадою на Літургії в церкві Святого Симона.

1 жовтня Папа Франциск головуватиме на Месі, що проходитиме на стадіоні імені Михаїла Месхі. Пізніше понтифік відвідає православний Собор Свєтіцховелі у Мцхеті.

2 жовтня Римський Архиєрей вирушить до Баку для участі в Літургії у католицькому храмі Непорочного зачаття Діви Марії. Пізніше він відвідає меморіал загиблим у боротьбі за незалежність і зустрінеться з керівниками уряду. Візит Папи до Азербайджану завершиться низкою міжрелігійних зустрічей, в тому в мечеті імені Гейдара Алієва.