• Головна
  • Новини
  • Патріарх Кирил запропонував повністю заборонити аборти в Росії...

Патріарх Кирил запропонував повністю заборонити аборти в Росії

23.01.2015, 10:45
Патріарх Кирил запропонував повністю заборонити аборти в Росії - фото 1
Предстоятель РПЦ заявив про це, виступаючи перед депутатами Держдуми, повідомляє кореспондент «Російської служби новин».

1b7437.gif-4.gifПредстоятель РПЦ заявив про це, виступаючи перед депутатами Держдуми, повідомляє кореспондент «Російської служби новин».

Однак пізніше, продовжуючи свою промову, він сказав, що для початку аборти потрібно виключити з послуг, що надаються в рамках системи обов'язкового медичного страхування.

«Той довід, що мовляв збільшиться кількість підпільних операцій, - це нісенітниця. За них теж платять гроші. Ціна легальної дітовбивчої операції повинна бути такою ж, як і підпільної. Але не за рахунок платників податків », - заявив Патріарх Кирил. Він назвав аборти «однією з головних бід Росії».

«Якби вдалося в два рази скоротити кількість абортів, у нас був би стійкий і потужний демографічний ріст», - підкреслив Патріарх. За його словами, подолання «цього зла» вимагає комплексних заходів. Серед них він назвав допомогу сім'ям у вирішенні житлових проблем та матеріальну підтримку багатодітних родин.