У Римі зберуться нунції з Близького Сходу

01.10.2014, 10:47
У Римі зберуться нунції з Близького Сходу - фото 1
Апостольські нунції, що представляють Апостольський Престіл на Близькому Сході, зберуться у Ватикані 2-4 жовтня 2014 р. Вони зустрінуться з керівництвом Державного секретаріату і Папою Франциском.

Ватикан.jpgАпостольські нунції, що представляють Апостольський Престіл на Близькому Сході, зберуться у Ватикані 2-4 жовтня 2014 р. Вони зустрінуться з керівництвом Державного секретаріату і Папою Франциском.

В останній день ватиканського засідання з проблеми Близького Сходу до них приєднаються: кардинал Держсекретар П'єтро Паролін; субститут Апостольського Престолу, Архиєпископ Анджело Бечу, і секретар з відносин з державами Архиєпископ Домінік Мамберті. Присутніми будуть також керівники та співробітники ватиканських дикастерій, що займаються близькосхідними питаннями: з Конгрегації у справах Східних Церков, Папських Рад з міжрелігійного діалогу, сприяння християнській єдності, душпастирства емігрантів і подорожуючих, "Iustitia et Pax" і "Cor Unum". 

На зустрічі будуть присутні нунції в Йорданії та Іраку; Ірані; Лівані; Єгипті; Ізраїлі, Єрусалимі й Палестині; Сирії та Туреччині, а також при Організації Об'єднаних Націй в Нью-Йорку і Женеві, і при Європейському Союзі. Про це повідомляє Католицький оглядач.