• Головна
  • Новини
  • Дослідники Нового Завіту з п’яти континентів зберуться в Угорщині...

Дослідники Нового Завіту з п’яти континентів зберуться в Угорщині

04.07.2014, 13:19
Дослідники Нового Завіту з п’яти континентів зберуться в Угорщині - фото 1
Генеральна конференція "Об'єднання новозавітних досліджень" відбудеться 2-9 серпня 2014 р. в Угорщині.

НЗ.jpgГенеральна конференція "Об'єднання новозавітних досліджень" відбудеться 2-9 серпня 2014 р. в Угорщині.

Університетське місто Сегед прийме фахівців з Нового Завіту, які обговорять останні відкриття, а також актуальні питання і теми біблійних досліджень.

Цьогорічна зустріч стане вже 69-ю на цю тематику. Очікується, що прибуде близько 300 учасників із п'яти континентів, які представлятимуть 130 університетів з 55 країн, у тому числі з Індії, Китаю, Гани, Росії, Мексики і Південної Кореї. Серед багатьох знаменитих гостей будуть: посол Ізраїлю в Угорщині Ілан Мор і православний єпископ з сербського Нові-Сад Іриней. Патронат над конференцією взяв Президент Угорщини Янош Адер.

У ході зустрічі буде презентована книга "Біблія і економіка", видана англійською та німецькою мовами. Вона містить дослідження на цю тему 39 вчених з усього світу. Найбільші європейські та американські видавці представлять у рамках форуму свою продукцію.

"Об'єднання новозавітних досліджень" було засноване в Оксфорді у 1945 р. З ним співпрацюють 700 університетів. Вже вирішено, що подальші асамблеї відбудуться: у 2015 р. в Амстердамі та в 2016 р. – в Монреалі. Про це повідомляє Католицький оглядач.

 

Теги: #Біблія