• Головна
  • Новини
  • У грі з нечистою силою завжди виграє саме вона, - РПЦ про святкування Хеллоуїна...

У грі з нечистою силою завжди виграє саме вона, - РПЦ про святкування Хеллоуїна

31.10.2013, 09:25
У грі з нечистою силою завжди виграє саме вона, - РПЦ про святкування Хеллоуїна - фото 1
Російська Православна Церква застерігає від святкування старовинного кельтського свята Хеллоуїна, називаючи це іграми з нечистою силою, в яких людина завжди програє.

1049290-s.jpgРосійська Православна Церква застерігає від святкування старовинного кельтського свята Хеллоуїна, називаючи це іграми з нечистою силою, в яких людина завжди програє.

Голова Синодального відділу із взаємин Церкви та суспільства протоєрей Всеволод Чаплін вважає, що за допомогою Хеллоуїна темні сили часто намагаються змусити людину повірити в те, що їх немає, і "ніби би пограти " в них.

"Перше - це обман, а друге - це серйозна небезпека. У грі з бісом легко загратися і потрапити під неабиякий вплив", - сказав представник РПЦ.

За словами протоєрея, будь-який священик на сповіді зустрічав людей, які зізнавалися в тому, що їх "ігри в нечисту силу або ігри з цією силою"завершувалися" хворобами, стражданнями, внутрішньою порожнечею".

"У грі з нечистою силою завжди виграє саме вона, тому насправді людям тільки здається, що це прикол - нешкідливий і веселий. Нечисті сили думають інакше, і обов'язково "приколюются" над тобою - так, що ти цьому зовсім не будеш радий", - цитує КореспонденТ.Net слова священика.