У Росії вийшло спеціалізоване Євангеліє для мусульман

07.06.2013, 10:01
У Росії вийшло спеціалізоване Євангеліє для мусульман - фото 1
Видання російською мовою, що має на меті осягнути території Дагестану, Чечні, Татарстану та Північного Кавказу, має назву «Послання слави» (оригінал – «Послание славы»).

Євангеліє_для_мусульман_1.jpgexklusiv.gifАсоціація «Духовне відродження» випустила спеціалізоване Євангеліє для російських мусульман. Видання російською мовою, що має на меті осягнути території Дагестану, Чечні, Татарстану та Північного Кавказу, має назву «Послання слави» (оригінал – «Послание славы»). Про це РІСУ повідомив Олексій Гордєєв.

«Ми раді повідомити про те, що молоді та прогресивні лідери видали Новий Заповіт «Послання слави», який поєднує у собі сучасну мову та свідоцтвами молодих людей з мусульманським минулим», – коментує рішення Сергій Рахуба, Президент Асоціації  «Духовне відродження» (АДВ).

Окрім сучасного перекладу тексту Нового Заповіту, виконаного Міжнародним Біблійним товариством, книжкова новинка містить відібрані свідоцтва російських мусульман, які мешкають на території Північного Кавказу і які перейшли з ісламу до християнства. «Ми віримо, що «Послання слави» стане потужним інструментом у процесі глибшого ознайомлення традиційно мусульманських спільнот колишнього СРСР з Євангелією», - підкреслює Рахуба.

Зазначимо, що «Послання слави» продовжує протестансткьку традицію випуску спеціалізованих текстів, які орієнтуються на особливі потреби окремих соціальних груп. Так, у 2002 році Міжнародним Біблійним Товариством був виданий текст Нового Заповіту «Шлях до перемоги» (оригінал - «Путь к победе») з свідоцтвами про шлях до Бога і церкви провідних спортсменів. У 2009 році АДВ анонсує випуск «Біблії для байкерів», у 2010-му – «Шлях до відновлювання» (оригінал- «Путь к восстановлению»), який поєднує новозаповітній текст із свідоцтвами людей, які мали або мають різноманітні залежності.

У 2013 році АДВ запланований вихід ще двох нишових видань Нового Заповіту – «Прагни до життя» (так зване «анти - СНІД» Євангеліє) та Євангелія, що міститиме свідоцтва професіоналів-християн, які успішно свідчать про Бога на своєму робочому місці.