• Головна
  • Новини
  • «NASA» опублікувало сенсаційні результати досліджень ікони Матері Божої Гваделупської...

«NASA» опублікувало сенсаційні результати досліджень ікони Матері Божої Гваделупської

15.12.2011, 10:40
«NASA» опублікувало сенсаційні результати досліджень ікони Матері Божої Гваделупської - фото 1
Температура тканини, на якій був зображений образ, відповідає температурі тіла здорової людини – 36,6 градусів. Все решта також викликає здивування.

Марія_Гваделубська.jpgАмериканське космічне агентство «NASA» опублікувало результати наукових досліджень, зроблених над іконою Божої Матері з Гваделупи, згідно з якими, офтальмологічний аналіз очей Марії довів зменшення сітківки ока під час наближення світла і розширення, під час його віддалення, як це буває з очима живої людини.

Крім того, вчені помітили, що температура тканини, на якій був зображений образ, відповідає температурі тіла здорової людини – 36,6 градусів.

Коли слухати тіло Марії стетоскопом, то відчутний пульс 115 ударів на хвилину, що відповідає серцебиттю дитини, яка перебуває в лоні жінки.

За дослідженнями вчених з «NASA», фарби, якими була намальована ікона, ніколи не знаходили на Землі.

На початку ХХ ст. хтось заклав поряд з іконою Марії бомбу, руйнівна сила якої мала великий радіус, коли стався вибух, то все навколо було знищено, але ікона залишилася недоторканою.

Також, викликає інтерес те, що руки Діви Марії мають невеликі відмінності: права – світліша а ліва – темніша, що може означати єдність між расами, а хрест на шиї Божої Матері може символізувати інкультурацію християнства в суспільство ацтеків. Про це інформує Католицький огдядач з посиланням на Радіо Ватикан.