• Головна
  • Новини
  • У Мінську відбудеться конференція з питань православно-католицького діалогу...

У Мінську відбудеться конференція з питань православно-католицького діалогу

01.11.2011, 13:42
Організатори конференції - Інститут міжрелігійного діалогу, Синод Білоруської Православної Церкви, Папська рада зі сприяння християнській єдності і неурядова міжнародна організація «Християнський освітній центр святих Кирила і Мефодія».

«Православно-католицький діалог і християнські етичні цінності як внесок у соціальне життя Європи», – така тема міжнародної конференції, котра проходитиме з 13 по 15 листопада в Мінську.

Організатори конференції - Інститут міжрелігійного діалогу, Синод Білоруської Православної Церкви, Папська рада зі сприяння християнській єдності і неурядова міжнародна організація «Християнський освітній центр святих Кирила і Мефодія». Підтримку в проведенні форуму також надає Мінсько-Могилевська католицька архієпископія.

Екуменічна зустріч буде зосереджена на обговоренні таких питань, як проблеми сучасного світу і відповіді на них Церкви в рамках соціальної етики; світова економічна криза і криза віри; християнські цінності в плюралістичному світі; християнські цінності і проблема ринкової економіки в часі світової кризи. Конференція об`єднає представників православних, католицьких та протестантських церков Східної та Західної Європи. Про це інформує УНІАН-релігії.