• Головна
  • Новини
  • Московський священик вважає, що "Господь покарав Японію" за образу Росії...

Московський священик вважає, що "Господь покарав Японію" за образу Росії

21.03.2011, 09:34
Московський священик вважає, що "Господь покарав Японію" за образу Росії - фото 1

Відомий московський священик з храму Святителя Миколая у Хамовниках Олександр Шумський, який є одним із помітних авторів "Русской народной линии", Православия.ру та інших православних сайтів, опублікував нову статтю, в якій пояснив, що, покаравши Японію стихійними лихами, Господь показав, на чиїй стороні він є у суперечці Росії та Японії за Курильські острови.

shumskij_o_aleksandr.jpgВідомий московський священик з храму Святителя Миколая у Хамовниках Олександр Шумський, який є одним із помітних авторів "Русской народной линии", Православия.ру та інших православних сайтів, опублікував нову статтю, в якій пояснив, що, покаравши Японію стихійними лихами, Господь показав, на чиїй стороні він є у суперечці Росії та Японії за Курильські острови. 

"Практично всі російські люди, в один голос, не змовляючись, стверджують, що страшний природний катаклізм в Японії є відплата цій країні за образу нашої Вітчизни", – пише о. Олександр у своїй статті на сайті "Русской народной линии".

За його спогадами, після відвідування Курильських островів російським Президентом "в Японії топтали його портрети, спалювали і рвали російський прапор". За символічними діями, як правило, слідують практичні, вважає священик. "Ось і повернув їй Господь бумерангом те, що належить за помилкові символічні дії і наміри". 

"Іншим країнам теж є над чим замислитись, – пише о. Олександр Шумський. – Адже сьогодні Росію, немов пораненого звіра, кожен покидьок норовить штовхнути ногою, плюнути в неї тощо. Мені дуже шкода простих японців, але мені зовсім не шкода Японію, яка показала нам граничний ступінь своєї ворожості. За все треба платити". 

Священик також назвав другу причину, чому Господь покарав Японію: "Японія одна з країн-лідерів створення світового порядку. Швидше за все, цій суперелектронній країні доручена розробка антихристового чіпу. І Господь попереджає країну сонця, що сходить, страшним землетрусом". На думку священнослужителя, необхідно відмовлятися від будь-яких електронних карток (платників податків, універсальних електронних карт і т.п.), підвищувати народжуваність в Росії, відновлювати економіку, армію і т.д. 


Нагадаємо, що влітку 2010 року Росія сама постраждала від стихійного лиха – незвичайної спеки, яка знищила значну частину врожаю, лісів, водних ресурсів. Про це пише "Релігія в Україні".