• Головна
  • Новини
  • Парафії УГКЦ в Канаді та спільнота "Лицарі Колумба" взяли опіку над дітьми Дубенського інтернату...

Парафії УГКЦ в Канаді та спільнота "Лицарі Колумба" взяли опіку над дітьми Дубенського інтернату

14.02.2017, 09:30
Парафії УГКЦ в Канаді та спільнота "Лицарі Колумба" взяли опіку над дітьми Дубенського інтернату - фото 1

2017 рік в УГКЦ присвячений соціальному служінню. З цієї нагоди вірні українських парафій з округи Россбирн Вінніпезької архиєпархії (Канада) разом з о. Михайлом Хоміцьким та спільнотою "Лицарі Колумба" взяли опіку над дітьми, які навчаються в Дубенському інтернаті (Рівненська область).

2017 рік в УГКЦ присвячений соціальному служінню. З цієї нагоди вірні українських парафій з округи Россбирн Вінніпезької архиєпархії (Канада) разом з о. Михайлом Хоміцьким та спільнотою "Лицарі Колумба" взяли опіку над дітьми, які навчаються в Дубенському інтернаті (Рівненська область). Про це повідомив о. Роман Бобесюк.

unnamed_64fdc.jpg

На передані кошти о. Роман придбав необхідні речі: одяг, канцтовари, засоби гігієни та іграшки. Окрім цих подарунків, лицарі Колумба зібрали кошти на заміну чотирнадцяти старих умивальників на нові.

Слід зазначити, минулого року парафіяни допомагали дітям у придбанні необхідних речей. Також завдяки зусиллям спільноти "Лицарі Колумба" вдалося замінити в кухні Мирогощанського інтернату водопровідні труби, які потребували заміни. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.