Парубій збирається зустрітися з Патріархом Варфоломієм

18.11.2016, 16:00
Парубій збирається зустрітися з Патріархом Варфоломієм - фото 1
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій 19-21 листопада перебуватиме з візитом у Турецькій Республіці, де зокрема запланована зі Вселенським Патріархом Варфоломієм, передає УНН з посиланням на прес-служба апарату парламенту.

bf56f4.jpg-sss.jpgГолова Верховної Ради України Андрій Парубій 19-21 листопада перебуватиме з візитом у Турецькій Республіці, де зокрема запланована зі Вселенським Патріархом Варфоломієм, передає УНН з посиланням на прес-служба апарату парламенту.

"Відбудеться зустріч голови ВР Андрія Парубія з головою великих національних зборів Турецької Республіки Ісмаїлом Кахраманом", - сказано у повідомленні.

Як зазначається, голова ВР візьме участь у засіданні ПА НАТО, виступить зі зверненням до Комітету цивільного виміру безпеки ПА НАТО з питання доповіді щодо двох вимірів конфлікту в Україні, зустрінеться з президентом ПА НАТО М.Тернером.

Програмою візиту заплановано зустріч голови Верховної Ради А.Парубія зі Вселенським Патріархом Варфоломієм, відвідання Патріаршого Собору Святого Георгія.