• Головна
  • Новини
  • Адвентисти України категорично засудили прояв ненависті до представників інших релігій та тероризм...

Адвентисти України категорично засудили прояв ненависті до представників інших релігій та тероризм

16.11.2015, 09:02
Адвентисти України категорично засудили прояв ненависті до представників інших релігій та тероризм - фото 1
Звернення керівника Адвентистської церкви в Україні Станіслава Носова з приводу терактів у Франції оприлюднено 14 листопада. У ньому засуджено прояв ненависті до представників інших релігій чи конфесій, а також вбивства і тероризм.

Носов.jpgЗвернення керівника Адвентистської церкви в Україні Станіслава Носова з приводу терактів у Франції оприлюднено 14 листопада. У ньому засуджено  прояв ненависті до представників інших релігій чи конфесій, а також вбивства і тероризм.

Документі сказано: У «Сьогодні весь світ здригнувся від страшних подій у Франції, коли тероризм знову проявив себе у своїй жахливій справі. Багато людей загинуло, ще більше постраждало від вибухів і розстрілів. Найстрашніше те, що ці злочини чиняться на релігійному підґрунті.

Церква адвентистів сьомого дня в Україні не стоїть осторонь цієї біди. Віряни звідусіль сьогодні підносять молитви до Бога, щоб Він у Своїй любові підтримав тих, хто постраждав, родичів і близьких загиблих.

Ми категорично засуджуємо прояв ненависті до представників інших релігій чи конфесій, а також вбивства і тероризм. Це суперечить Слову Божому і характеру нашого Господа, адже Біблія однозначно заявляє: «Бог є любов...» (1 Ів. 4:16), і закликає любити кожного, незалежно від його віросповідання, раси чи будь-яких інших розбіжностей.

Від імені Адвентистської церкви в Україні висловлюємо співчуття народу Франції в цьому страшному горі, і молимося про те, щоб будь-який прояв насильства і тероризму був зупинений.  «І твердинею буде Господь для пригніченого, в час недолі притулком, і на Тебе надіятись будуть усі, що ім'я Твоє знають, бо не кинув Ти, Господи, тих, хто шукає Тебе!» (Пс. 9:9-10).»