• Головна
  • Новини
  • Якби священики Московського Патріархату хотіли припинити війну, то домовилися б з Путіном, – генерал-лейтенант...

Якби священики Московського Патріархату хотіли припинити війну, то домовилися б з Путіном, – генерал-лейтенант

01.07.2015, 10:19
На думку військового, Путіну запаморочили голову його ж успіхи – високі рейтинги та третій термін. Тож він втратив орієнтири, де лежить справді позитивний шлях для Росії, а де – реальні загрози.

«Православна Церква Московського Патріархату є для Путіна одним із найбільш впливових важелів утримування країни в своїх інтересах. Якби священики дійсно щиро хотіли, щоб не проливалась кров, то зробили б заяву: або Путін припиняє війну, або вони виходять із складу УПЦ (МП) і стають незалежними. Я переконаний, це б зупинило війну, і Путіну довелося б шукати інші шляхи для врегулювання ситуації», – таку думку під час хард-ток-шоу «DROZDOV» (щовівторка о 22:00 на телеканалі ZIK) висловив колишній заступник голови СБУ, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський.

На думку військового, Путіну запаморочили голову його ж успіхи – високі рейтинги та третій термін. Тож він втратив орієнтири, де лежить справді позитивний шлях для Росії, а де – реальні загрози.

«Напавши на Україну і відібравши Крим, він відштовхнув від себе найбільш потужний і близький для Росії потенціал – Україну. Путін навіть не бачить, яка загроза його очікує зі східного боку», – вважає експерт.

Путін планував легко ввійти в Україну, адже був переконаний, що його тут чекають із відкритими обіймами. І спротив, на який він на штовхнувся, його шокував.

«Найбільша проблема Путіна в тому, що він бере приклад із російських царів, які приходили сюди для розширення імперської території. За всю історію російський народ ніколи не був щасливим – люди жили обірваними, в халупах. Влада ніколи не дбала, щоб народ жив добре. І сьогодні так. Росіяни, маючи такі можливості, не можуть досягти нормального рівня життя», – резюмував Олександр Скіпальський. Про це повідомляє Zik.