• Головна
  • Новини
  • Католицька Церква Італії продовжує молитовно підтримувати Україну...

Католицька Церква Італії продовжує молитовно підтримувати Україну

03.04.2014, 10:22
Католицька Церква Італії продовжує молитовно підтримувати Україну - фото 1
У старовинній римській базиліці святого Лаврентія (san Lorenzo al Verano), де спочивають мощі святого мученика, диякона Лаврентія і навколо якої розташоване монументальне кладовище Верано, 2 квітня о 18:30 римського часу була відслужена Свята Меса «Разом в молитві за Україну».

Рим_молитва.JPGУ  старовинній римській базиліці святого Лаврентія (san Lorenzo al Verano), де спочивають мощі святого мученика, диякона Лаврентія і навколо якої розташоване монументальне кладовище Верано, 2 квітня о 18:30 римського часу була відслужена Свята Меса «Разом в молитві за Україну».

Її очолив парох храму святого Лаврентія о. Армандо Амброзі, Чину Братів Менших Капуцинів, о. салезіянин Тулліо Орлер, що очолює Фундацію «Дон Боско у світі», яка підтримує місійну діяльність Отців Салезіян, та о. Джіованні Ля Манна, ТІ, директор «Центру Асталлі» в Римі, який утримує Єзуїтська служба біженців в Італії.

За повідомленням Радіо Ватикан, Богослужіння з’єднало в молитві українську спільноту Вічного Міста та парафіяльні громади римської дієцезії.