• Головна
  • Новини
  • Головний рабин України закликає юдеїв молитися за владу, народ і мир у країні...

Головний рабин України закликає юдеїв молитися за владу, народ і мир у країні

26.01.2015, 13:01
Головний рабин України закликає юдеїв молитися  за владу, народ і мир у країні - фото 1
Головний рабин України і Києва Моше Реувен Асман 21 січня звернувся до юдейських громад України з проханням піднести молитви за владу, народ і захист України "від усіх ненависників, внутрішніх і зовнішніх", за благополуччя, безпеку та якнайшвидший мир у країні.

молитва_за_Україну.jpgГоловний рабин України і Києва Моше Реувен Асман 21 січня звернувся до юдейських громад України з проханням піднести молитви за владу, народ і захист України "від усіх ненависників, внутрішніх і зовнішніх", за благополуччя, безпеку та якнайшвидший мир у країні, повідомляє Sinagoga.kiev.ua.

 "Сьогодні кожен з нас розуміє, що, не дивлячись на те, що Україна знаходиться в небезпеці, в країні відбувається процес духовного, морального та демократичного пробудження, – йдеться в повідомленні на сайті юдейської громади Києва. –  Кожна віруюча людина знає, що долі народів і царів направляються, насамперед, Творцем, і сила нашої спільної молитви має велике значення, особливо в моменти небезпеки. Ми будемо молитися за кожну людину і за державу  в цілому. Всевишній великий і Він чує наші молитви! "