Україна стовідсотково переможе Росію, - Патріарх Філарет

09.12.2014, 09:45
Україна стовідсотково переможе Росію, - Патріарх Філарет - фото 1
Патріарх Філарет заявив, що він на сто відсотків упевнений у тому, що Україна переможе Росію у цій війні, бо на нашому боці правда і Бог.

Філарет.gifПатріарх Філарет заявив, що він на сто відсотків упевнений у тому, що Україна переможе Росію у цій війні, бо на нашому боці правда і Бог.

Про це першоєрах сказав 8 грудня у Київському університеті імені Бориса Грінченка, виступаючи перед студентами у рамках проекту «Діалоги з відомим сучасниками».

«Виходячи з позицій правди й неправди, добра й зла, ми побачимо, що правда на боці України, а неправда – на боці Росії. Це ясно для всього світу. Всі так думають. І правильно думають», - зазначив він.

«А Бог як думає? Він же керує світом? Керує. Він сказав, що волосина з голови не падає без Його волі. То якщо й волосина не падає без Його волі, то все те, що відбувається, хіба без Його волі, без Його попущення відбувається? З Його волі. Чим же закінчиться ця війна? Боротьба добра й зла завжди закінчується перемогою добра», - пояснив Предстоятель Київського Патріархату.

Як наголосив Патріарх Філарет, Бог здолає диявола і правда восторжествує.

«Виходячи з цих постулатів, ми стовідсотково впевнені, що відбудеться перемога правди над неправдою, добра над злом, а значить – України над Росією. Інакше не може бути», - підкреслив першоєрарх.