• Головна
  • Новини
  • «Тітушки» не наважилися напасти на монастир василіан у Києві...

«Тітушки» не наважилися напасти на монастир василіан у Києві

19.02.2014, 11:29
«Тітушки» не наважилися напасти на монастир василіан у Києві - фото 1
Ігумен монастиря Святого Василія Великого у Києві, що на площі Львівській, щойно у телефонному режимі повідомив РІСУ, що нападу «тітушок» на храм у ночі не сталося.

Василь_Тучапець.jpgІгумен монастиря Святого Василія Великого у Києві, що на площі Львівській, щойно у телефонному режимі повідомив РІСУ, що нападу «тітушок» на храм у ночі не сталося. Було лише кілька молодиків у спортивних формах, які зайшли у храм, однак все обійшлося.

Зараз монастир василіан охороняють активісти зі Самооборони Євромайдану. У ньому також розміщено медпункт, в якому надається допомога 20-ом пораненим у сутичках із силовиками. За словами ігумена Василя (Тучапця) ЧСВВ, кияни допомагають надавати медичну допомогу потерпілим.

Нагадаємо, 8 годин тому на сторінці ФБ "Української правди" була поширена інформація про те, що священики храму отців Василіян у Києві просять про захист, оскільки «тітушки гуртуються біля нього і готують влаштувати криваве побоїще». У повідомленні йшлося про потребу організувати 30 чергових міцних оснащених чоловіків, які зможуть відбити атаки.