• Головна
  • Новини
  • У Львові ініціюють Молитовний Майдан: щогодини проситимуть Бога за Україну...

У Львові ініціюють Молитовний Майдан: щогодини проситимуть Бога за Україну

17.02.2014, 14:45
Ініціатива мирян УГКЦ.

Миряни УГКЦ, виявляючи свою турботу про майбутнє Української держави і розуміючи глибоку необхідність Божої допомоги у процесі державотворення, перемоги добра над злом і забезпечення відродження духовної основи нашого суспільства, ініціюють створення Молитовного Майдану у центрі Львова.

Про це повідомляється на сторінці Євромайдану Львів у Фейсбук.

Як зазначається, мета ініціативи полягає в тому, щоб створити умови для організації щогодинної публічної спільної екуменічної молитви за Україну, і в такий спосіб просити Бога втрутитися в хід історії нашого народу, об’єднати українців навколо спільної духовної ідеї, сприяти зміні свідомості людей і поверненню до справжніх християнських цінностей, допомогти спрямувати суспільний погляд на мирні форми волевиявлення народу.

«Молитовний Майдан прагне об’єднати львів’ян у щоденній погодинній спільній молитві з 9.00 до 21.00 на площі львівського Євромайдану. До участі у проведенні молитви запрошуються християнські громади, організації та спільноти Львівської області. Щиро запрошуємо всіх небайдужих до участі у Молитовному Майдані заради світлого майбутнього нашої держави. Пам’ятаймо, що вчить Боже Слово: наша сила – в духовній єдності», йдеться у дописі. Про це інформує ZIK.