В Україні можуть заборонити пропаганду гомосексуалізму

26.03.2012, 16:21
В  Україні можуть заборонити пропаганду гомосексуалізму - фото 1
В Україні зібрано вже більше ста тисяч підписів на підтримку цього законопроекту. Збір підписів триває.

VR.jpgЗаконопроект про заборону пропаганди гомосексуалізму в Україні почали розглядати в парламентських комітетах. Стало відомо, що документ отримав підтримку з боку Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму. Про це повідомив глава комітету Павло Костенко у відповідь на запит громадських організацій. Про це повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org.

«Комітет на своєму засіданні підтримав прийняття законопроекту за основу. Про рішення нашого Комітету було поінформовано профільний комітет - Комітет з питань свободи слова та інформації», – йдеться в листі Павла Костенка. Йдеться про законопроект № 8711 «Про захист дітей від небезпечного інформаційного простору».

Цим документом парламентарії пропонують парламенту заборонити пропаганду гомосексуалізму в Україні. У пояснювальній записці законодавці вказали, що поширення гомосексуалізму становить загрозу національній безпеці, оскільки призводить до поширення епідемії СНІДу, руйнує інститут сім'ї та поглиблює демографічну кризу. Саме тому документ підлягає однозначному схваленню парламентом, тому що будь-яке діяння, що становить загрозу національній безпеці, повинне бути покараним.

В Україні зібрано вже більше ста тисяч підписів на підтримку цього законопроекту. Збір підписів триває. Раніше про підтримку законопроекту заявив Державний комітет телебачення і радіомовлення.