• Головна
  • Новини
  • Єпископ УПЦ КП очолив громадську раду при Управлінні Служби безпеки України у Волинській області...

Єпископ УПЦ КП очолив громадську раду при Управлінні Служби безпеки України у Волинській області

25.02.2014, 13:43
Єпископ УПЦ КП очолив громадську раду при Управлінні Служби безпеки України у Волинській області - фото 1
До ради також увійшли екс-керівники СБУ, представники громадськості та політичних партій.

volynpost.JPG22 лютого митрополит Луцький і Волинський Михаїл (Зінкевич)  став головою громадської ради при Управлінні Служби безпеки України (УСБУ) у Волинській області під час першого її засідання.

Як повідомляє сайт volynnews.com, громадську раду при УСБУ у Волинській області створено цього ж дня, до неї увійшли екс-керівники СБУ, представники громадськості та політичних партій.

За підсумками засідання схвалено резолюцію, в якій, зокрема, йдеться: громадська рада схвалює організацію громадського контролю як запоруки законності діяльності УСБУ в перехідний період, вважає за можливе виконувати роль містка між спецслужбою і громадою, закликає до неперервності функціонування всіх органів влади, в тому числі УСБУ у Волинській області на основі безумовного виконання Конституції і законів України. Також громадська рада констатує невідкладну потребу люстрації, очищення органів влади від чиновників, які допускали протиправні дії, висловлюється за залучення можливостей органів СБУ до такої перевірки.