• Головна
  • Новини
  • Євангельські християни-баптисти вітають всіх українців з Днем незалежності...

Євангельські християни-баптисти вітають всіх українців з Днем незалежності

21.08.2015, 13:08
Євангельські християни-баптисти вітають всіх українців з Днем незалежності - фото 1
Вітаємо весь український народ з 24-ю річницею Незалежності України, і дякуємо Богові, що попри всі лиха зберіг нашу країну до цього часу!, – йдеться у привітанні Голови Всеукраїнського союзу церков Євангельських християн-баптистів Валерія Антонюка.

Антонюк.jpgВітаємо весь український народ з 24-ю річницею Незалежності України, і дякуємо Богові, що попри всі лиха зберіг нашу країну до цього часу! , – йдеться у привітанні Голови Всеукраїнського союзу церков Євангельських християн-баптистів Валерія Антонюка.

«Після мирного здобуття своєї незалежності в 1991 році ми не сподівалися, що за незалежність все ж доведеться платити високу ціну, відстоюючи свою свободу та цінності.

Ми, християни, в Україні, сьогодні як і завжди, зосереджені на утвердженні та зміцненні біблійних засад у суспільстві. Переконані, що благополуччя, свобода і добробут українського народу мають єдине джерело сили – це покора і послух перед Богом. Тому ми молимося за свою державу, всіляко допомагаємо тим, кого торкнулося лихо війни.

Сьогодні наші капелани на передовій із бійцями, які захищають цілісність нашої держави. Не припиняється волонтерська і душеопікунська праця з пораненими в шпиталях, допомога їхнім родинам та сім’ям загиблих. Помісні церкви охоче опікуються вимушеними переселенцями і тими, хто залишився у зоні конфлікту.

Ми вдячні Богові за наших братів і сестер, за церкви, які служать на території війни. Вони продовжують готувати безкоштовні обіди, постачати місцевим мешканцям питну воду, проводити табори, оздоровлювати дітей та дбати про літніх людей. І в усьому цьому звеличується та проповідується ім’я Господа нашого Ісуса Христа.

 Святкуючи день Незалежності України, варто пам'ятати про біблійні чесноти і цінності, які ми маємо сповідувати  як нація, як народ, як християнська країна. Варто дбати, про те щоб наша земля була сповнена жертовною любов’ю, правдою та побожністю, залишаючись вільною від ненависті та гніву, від образ та помсти. Необхідно піклуватися про тих, хто потребує підтримки, поважати одне одного. Відповідально виховувати нове покоління так, щоб мати благословенне майбутнє.  

 Із Божою силою, ласкою і мудрістю ми зможемо жити в щасливій та незалежній Україні. Благословення та мир від Господа нехай прийде в кожну українську оселю!»