• Головна
  • Новини
  • Світовий Конгрес Християн Віри Євангельської збере у Львові близько 2000 п’ятидесятницьких служителів...

Світовий Конгрес Християн Віри Євангельської збере у Львові близько 2000 п’ятидесятницьких служителів

10.05.2016, 10:32
Світовий Конгрес Християн Віри Євангельської збере у Львові близько 2000 п’ятидесятницьких служителів - фото 1
6-9 жовтня 2016 року у Львові (церква «Голгофа», вул.Скрипника, 2а) відбудеться ІІ Світовий Конгрес Християн Віри Євангельської.

конгрес.jpeg6-9 жовтня 2016 року у Львові (церква «Голгофа», вул.Скрипника, 2а) відбудеться ІІ Світовий Конгрес Християн Віри Євангельської. Ця ініціатива, що була утверджена Комітетом Міжнародної Асамблеї Християн Віри Євангельської (МАХВЄ) у листопаді 2015р., має на меті ствердження сутності П’ятидесятниці, передачу досвіду та благословення молодому поколінню священнослужителів.

За інформацією прес-служба ЦХВЄУ, участь у конгресі візьмуть близько 2 тисяч священнослужителів - керівників національних об’єднань християн віри євангельської, єпископів і пасторів, дияконів і благовісників, молодіжних служителів і місіонерів слов’янських п’ятидесятницьких церков з різних континентів. Девіз «П’ятидесятниця – відповідь на виклики сучасності» визначає напрямки та цілі роботи майбутнього форуму.

Ключову роль у підготовці та проведенні форуму візьмуть лідери п’ятидесятницьких національних об’єднань країн колишнього Радянського Союзу, прибудуть делегації священнослужителів із Польщі, Німеччини, США, Канади, країн Латинської Америки та інших держав. Від початку року Оргкомітет Конгресу розпочав свою роботу і напрацьовує програму, інформування та забезпечення заходу.

Конгрес_2.jpeg

 «Давайте зробимо цей конгрес з радістю та вірністю. Хай тече ріка від престолу Божої благодаті так далеко, як Йому до вподоби. Зробімо те, що можемо, а Господь зробить неможливе!» – закликає єпископ Марек Камінський з Польщі, черговий Президент МАХВЄ.

Нагадаємо, перший міжнародний конгрес ХВЄ відбувся 10-13 жовтня 2013 року і був першим заходом такого масштабу в історії п’ятидесятницьких церков в цій частині світу. Заява, що була прийнята учасниками конгресу 12 листопада 2013р., зазначала «Ми вважаємо, що час рясних жнив не завершився. Цей урожай неможливо буде зібрати без повноти дії Святого Духа. Ми не можемо бути пасивними, але з вірою і відкритістю до Бога бажаємо дати Йому свободу, щоб змінювати серця, долі і методи служіння.»