• Головна
  • Новини
  • П’ятидесятники відкрили у Києві християнський центр розвитку дитини...

П’ятидесятники відкрили у Києві християнський центр розвитку дитини

23.10.2014, 09:49
П’ятидесятники відкрили у Києві християнський центр розвитку дитини - фото 1
14 жовтня 2014 року у Солом’янському районі Києва відбулось урочисте відкриття дитячого центру розвитку, створеного коштом релігійної громади християн-п’ятидесятників «Скинія» за підтримки районної влади.

діти.jpg14 жовтня 2014 року у Солом’янському районі Києва відбулось урочисте відкриття дитячого центру розвитку, створеного коштом релігійної громади християн-п’ятидесятників «Скинія» за підтримки районної влади, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п’ятидесятників України.

На церемонії були присутні гості зі столичної мерії заступник голови КМДА Ганна Старостенко та начальник служби у справах дітей Микола Кулеба. Привітати церкву із відкриттям дитячого центру прибув старший пресвітер Київського міського об’єднання ЦХВЄ Анатолій Козачок. Гостей зустрічали старший пастор церкви «Скинія» Рустам Фатуллаєв, маленькі вихованці центру розвитку дитини, їхні батьки та викладачі.

«Сьогодні в Києві не вистачає дитячих садків, центрів творчості для найменших дітей, якраз від 3 до 7 років. Зараз це найактуальніша проблема у сфері освіти міста, адже на 100 ліжечок в дитсадках припадає 130 діточок, – сказала Ганна Старостенко. – Тому дуже дякуємо всім, хто робить цю благородну справу. Незважаючи на те, що ситуація в країні непроста, нам в першу чергу необхідно усі свої зусилля спрямовувати на те, щоб наші діти були щасливими та мали можливість гармонійно розвиватись і фізично, і духовно, незалежно від того, є війна в країні чи ні».