• Головна
  • Новини
  • Російські п'ятидесятники оголосили Сандея Аделаджу "блудником, перелюбником, брехуном"...

Російські п'ятидесятники оголосили Сандея Аделаджу "блудником, перелюбником, брехуном"

05.04.2016, 14:14
Російські п'ятидесятники оголосили Сандея Аделаджу "блудником, перелюбником, брехуном" - фото 1
Духовна Рада РОСХВЄ – Російського об'єднаного Союзу християн віри євангельської (п'ятидесятників) – поширила напередодні офіційну заяву про ставлення до відомого проповідника, керівника "Посольства Божого" вихідця з Нігерії Сандея Аделаджі.

Сандей.jpgДуховна Рада РОСХВЄ –  Російського об'єднаного Союзу християн віри євангельської (п'ятидесятників) – поширила напередодні офіційну заяву про ставлення до відомого проповідника, керівника "Посольства Божого" вихідця з Нігерії Сандея Аделаджі, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Newsru.

"Ми, члени Духовної Ради Російського об'єднаного Союзу християн віри євангельської (п'ятидесятників), щиро і глибоко жаліємо про духовне і моральне падіння Сандея Аделаджі. Хоча ми досить давно помічали тривожні сигнали в житті і служінні цієї людини, про що ми говорили і особисто йому, і публічно в офіційних заявах Союзу, але до останнього моменту ми не хотіли вірити, що в його житті є настільки серйозні гріхи. Ітільки коли докази стали незаперечними, ми звернулися 21 березня 2016 року офіційним листом до д-ра Тоффі Уліссіса як служителя, який здійснював духовну опіку над «Посольством Божим» і особисто – над Сандеєм Аделаджою", – йдеться в зверненні.

"У нашому розумінні він не є апостолом, пастирем, священиком, як би він не продовжував себе іменувати. Він – розпусник, перелюбник, брехун, безмірно розбещена людина, лицемірний грішник, через якого як написано, ім'я Боже зневажається між поганами (Рим . 2:24) ... Ми сподіваємося і молимося про покаяння Сандея Аделаджі і відновлення його відносин з Богом, але вважаємо, що після всього скоєного його відновлення в духовному сані та священниче служіння неможливе", – стверджує документ РОСХВЄ.

Раніше зі спільною заявою з приводу неприпустимої поведінки Сандея Аделаджі виступили єпископи християнських євангельських Церков України.