Пастор Аделаджа публічно покаявся за King's Capital

09.03.2011, 12:40
Пастор Аделаджа публічно покаявся за King's Capital - фото 1
Виступаючи з проповіддю в церкві в неділю, 6 березня, Аделаджа заявив, що довіряв своїм парафіянам – організаторам піраміди King's Capital, а вони його обдурили.

Adel.jpgПастор церкви Посольство Боже Сандей Аделаджа покаявся перед своїми парафіянами за King's Capital. Як пише korrespondent.net з посиланням на газету Сегодня, виступаючи з проповіддю в церкві в неділю, 6 березня, Аделаджа заявив, що довіряв своїм парафіянам – організаторам піраміди King's Capital, а вони його обдурили.

"Я заплатив велику ціну за те, що не контролював і пустив на самоплив все, що відбувається тут. Згадайте King's Capital. Тепер на сцену церкви пускатимуть тільки тих, хто пройде кастинг у Аделаджі", – сказав глава Посольства Божого.

Видання зазначає, що наприкінці виступу Аделаджа благословив двох нових пасторів – вихованців своєї дружини Боссе, в минулому - наркозалежних. За словами нових пасторів, "вони кололися багато років, але завдяки пастору вилікувалися і тепер несуть світло людям".

Нагадаємо, 20 жовтня МВС закінчило досудове слідство у справі King's Capital. Тепер правоохоронці запрошують ошуканих вкладників ознайомитися з матеріалами справи.

Як повідомлялося, в жовтні 2009 року міліція висунула звинувачення пасторові церкви Посольство Боже Сандею Аделаджі в причетності до організації заволодіння King's Capital коштами громадян шахрайським шляхом.

 

Аделаджа вважає розслідування МВС його причетності до махінацій фінансової групи King's Capital виконанням політичного замовлення.