Адвентисти прибрали десять міст на Херсонщині

12.08.2015, 13:51
Адвентисти прибрали десять міст на Херсонщині - фото 1
Проект «Сильне покоління» був започаткований у 2014 році. Його місією є принести надію людям. Основні напрямки діяльності: соціальний, робота з дітьми та молоддю, благоустрій міст.

прибирання.jpgМолодіжний адвентистський проект «Сильне покоління», що об’єднує молодь в служінні суспільству, охопив десять міст Херсонської області. З 21 липня по 2 серпня його учасники проводили різноманітні соціальні програми для місцевих жителів, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт Адвентистов седьмого дня.

Херсон, Цюрупинськ, Гола Пристань, Скадовськ, Чаплинка, Каховка, Нова Каховка, Берислав, Велика Олександрівка, Генічеськ — така географія другого сезону цього проекту. У його рамках діти міст брали участь у пізнавально-розважальній грі «Країна здоров’я», малеча вчила пісні, слухала біблійні історії, виготовляла різні поробки власноруч.

Неабияких зусиль волонтери доклали, щоб зробити міста їхнього перебування кращими. Вони прибирали сміття, проводили ремонти, облаштовували місцеву територію. Також допомагали малозабезпеченим сім’ям продуктами харчування, відвідували інвалідів, літніх людей, де проводили ремонтні роботи або допомагали по господарству.

Проект «Сильне покоління» був започаткований у 2014 році. Його місією є принести надію людям. Основні напрямки діяльності: соціальний, робота з дітьми та молоддю, благоустрій міст. Взяти участь у проекті може молодь віком від 15 до 30 років.