У Криму стартував найчисленніший фестиваль язичників

06.09.2012, 09:55
У Криму стартував найчисленніший фестиваль язичників - фото 1
6-9 вересня на чорноморському узбережжі Криму (Євпаторія, селище Заозерне, санаторій «Чайка») проводиться найчисленніший зліт слов'ян-рідновірів – VІ Міжнародний фестиваль ведичної культури слов'ян «Сва Слава».

Язичники.jpg6-9 вересня на чорноморському узбережжі Криму (Євпаторія, селище Заозерне, санаторій «Чайка») проводиться найчисленніший зліт слов'ян-рідновірів – VІ Міжнародний фестиваль ведичної культури слов'ян «Сва Слава», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на організаторів заходу.

На найбільший захід слов'янських рідновірів України, Росії, Білорусі та інших країн з'їхалися "волхви, відуни, жреці і чарівники Слов'янської Віри; рідновіри (старовіри) і сповідники ведичних навчань; Родолюбіє (патріоти), представники громадських і політичних організацій; слов'яни з концептуальними проектами та програмами; викладачі, вчителі та майстри по слов'янським бойовим і прикладним мистецтвам, гімнастики і ремесел; барди, бояни, творчі колективи та музичні групи; умільці і торговці ".

Фестиваль щорічно відвідує від 500 до 1000 рідновірів. Починаючи з 2007 р. кількість учасників неухильно збільшується, а сам захід стає все більш відомим.

В ході фестивалю організатори обіцяють провести такі заходи:

- Круглий стіл «Рідна Віра – духовна суть слов'янства», за участю знаменитих письменників, дослідників і духовних лідерів Слов'янського ведичного руху;
- Науково-практичну конференцію слов'ян-рідновірів «Втілення духовної науки в повсякденному житті слов'ян»;
- Свято Ражаніц;
- Гала-концерт слов'янських бардів і виконавців народних пісень;
- Навчання хороводним і танцювальним звичаям;
- Слов'янський ярмарок;
- Круглі столи та семінари з Ведичної культури ("Родосвіт, оволодіння життєвими енергіями; Родолад, оволодіння життєвим простором; бойове мистецтво" Триглав "; слов'янське рунічне мистецтво; слов'янська гімнастика;« Ярга »Слов'янська йога, Слов'янська Здрава; колишнє роду слов'янського; слов'янська слобода , створення рідновірського екопоселення; майстер-класи ").

Спілкування та заняття на фестивалі будуть проводити духовні провідники "Родового Вогнища Рідної Православної Віри".

На фестивалі буде функціонувати дитяча група. З дітьми буде займатися психолог-педагог.

Метою Фестивалю, як повідомляють його організатори, є вироблення найкращих методів пробудження культурної і родової самосвідомості слов'ян, а також якнайкращих способів духовного і тілесного оздоровлення суспільства, "пробудження і зміцнення душевного стану Любові і Справедливості у кожного слов'янина".

На фестивалі буде проведено Віче (конференція), на якому розглядатимуться актуальні питання життєдіяльності язичників.