• Головна
  • Новини
  • Київський Храм мормонів відзначений міністерством ЖКГ як краща культова споруда 2010...

Київський Храм мормонів відзначений міністерством ЖКГ як краща культова споруда 2010

10.12.2011, 12:41
Київський Храм мормонів відзначений міністерством ЖКГ як краща культова споруда 2010 - фото 1
Київський Український храм Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів (мормони) отримав перше місце як найкраща культова споруда України за 2010 рік.

диплом міністерстваКиївський Український храм Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів (мормони) отримав перше місце як найкраща культова споруда України за 2010 рік.

Нагорода і диплом були видані Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Про це 30 листопада повідомив офіційний сайт «Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів» з посиланням на прес-службу Міністерства.

Храм мормонів у Києві«Серед культових споруд зведених у 2010 році кращою на думку експертів є ІІ черга комплексу Культових (Храмових) споруд Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні у с. Софіївська Борщагівка у Києво-Святошинському районі Київської області», - сказано на сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

«Храми Святих останніх днів відомі своєю надихаючою архітектурою, якістю будівельних робіт, ретельно доглянутою територією, а також відчуттям спокою», - наголошується на офіційному сайті мормонів.

На сьогодні по всьому світові діє 136 храмів. Київський Український храм був посвячений у серпні 2010 року президентом Церкви Томасом Монсон. Це перший храм мормонів на території колишнього СРСР.

Храми Святих останніх днів відрізняються від будинків зборів, де члени Церкви збираються на недільні богослужіння. Храми є «Домом Господа», місцем для проведення таких обрядів, як укладення шлюбу та інших, які об'єднують і зміцнюють сім'ю.