• Головна
  • Проекти
  • У Криму невідомі в масках проводять обшук в ісламському духовному центрі...

У Криму невідомі в масках проводять обшук в ісламському духовному центрі

24.06.2014, 12:01
Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник глави Меджлісу Айдер Аджімамбетов. Зараз проводиться обшук.

У медресе села Кольчугіно Сімферопольського району увірвалися невідомі в масках і захопили без пояснень будівлю ісламського релігійного навчального закладу. Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник глави Меджлісу Айдер Аджімамбетов. Зараз проводиться обшук.

«Хто вони не відомо, нічого не говорять. Що шукають в медресе, теж не відомо. На даний момент на територію медресе нікого не пускають. У дворі стоять 10 чоловік у формі беркутівців. Біля медресе знаходиться два автобуси. '' Беркутівці'' з одного автобуса знаходяться на території медресе, другий автобус повний в очікуванні. Біля медресе збираються місцеві жителі, якіздивованы тим що відбувається і бояться за дітей, які перебувають в будівлі. Обшук триває. Нам вдалося з'ясувати, що в медресе знаходяться 13 учнів та два викладача. Як повідомив представник місцевої громади, поки нічого, що могло б викликати які-небудь підозри, не знайдено », – говорить Аджімамбетов.

У прес-службі кримського управління ФСБ "Вестям" сказали, що до обшуку в медресе не мають ніякого відношення. Про це повідомляю «Вести».