• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет нагородив радника Президента України професора Володимира Горбуліна...

Патріарх Філарет нагородив радника Президента України професора Володимира Горбуліна

01.04.2015, 10:40
Першоєрарх обговорив соціально-політичну ситуацію в Україні, а також перебіг війни на Донбасі.

30 березня 2015 року Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у Синодальній залі своєї резиденції зустрівся з радником Президента України, директором Інституту стратегічних досліджень, академіком Національної академії наук України, професором Володимиром Горбуліним та нагородив його орденом святого апостола Андрія Первозванного.

Також Глава УПЦ КП нагородив Першого заступника директора Національного Інституту стратегічних досліджень, професора Олександра Власюка церковним орденом святого рівноапостольного князя Володимира Великого І ступеня, а завідувача відділу гуманітарної безпеки Національного інституту стратегічних досліджень Сергія Здіорука – орденом святого апостола Андрія Первозванного ІІ ступеня.

Першоєрарх обговорив з гостями соціально-політичну ситуацію в Україні, а також перебіг війни на Донбасі. Професор Володимир Горбулін подарував Патріару Філарету свої книги та видання Інституту стратегічних досліджень.

Предстоятель Київського Патріархату благословив професора Володимира Горбуліна та побажав йому наснаги на ниві наукових досліджень та міцного здоров'я. Про це повідомляє Прес-служба Київської Патріархії.