• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет відвідує з душпастирським візитом парафії УПЦ КП у США...

Патріарх Філарет відвідує з душпастирським візитом парафії УПЦ КП у США

30.10.2012, 08:55
Патріарх Філарет відвідує з душпастирським візитом парафії УПЦ КП у США - фото 1
Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет 26 жовтня 2012 р. у супроводі керуючого справами Патріархії єпископа Вишгородського Агапіта та доктора богослів’я, професора Дмитра Степовика відбув з Києва до Сполучених Штатів Америки.

Філарет_top.jpgПатріарх Київський і всієї Руси-України Філарет 26 жовтня 2012 р. у супроводі керуючого справами Патріархії єпископа Вишгородського Агапіта та доктора богослів’я, професора Дмитра Степовика відбув з Києва до Сполучених Штатів Америки.

Через несприятливі погодні умови та порушення графіку польотів делегація була вимушена зробити незаплановану зупинку в аеропорту Хітроу (Лондон, Великобританія), а тому прибула до Чикаго 27 жовтня ввечері.

28 жовтня Патріарх Філарет і єпископ Агапіт очолили служіння Літургії у церкві Святої Софії в Чикаго. Предстоятелю співслужили секретар Вікаріату протоієрей Віктор Полярний, духовенство Вікаріату, а також глава БАПЦ архиєпископ Святослав (Логін). Під час Літургії була звершена пресвітерська хіротонія. Про це РІСУ повідомили у прес-службі Київської Патріархії.