• Головна
  • Новини
  • Українська Православна Церква створює власний телевізійний канал...

Українська Православна Церква створює власний телевізійний канал

25.01.2013, 14:04
Українська Православна Церква створює власний телевізійний канал - фото 1
Створення телевізійного каналу Української Православної Церкви з робочою назвою «Образ» благословив Митрополит Володимир

телеканал.jpgНародний депутат України Володимир Продівус  24 січня повідомив про передачу Українській Православній Церкві телевізійного каналу (ліцензії на цифрове мовлення).

Створення телевізійного каналу Української Православної Церкви з робочою назвою «Образ» благословив Митрополит Володимир, інформує сайт «Православіє в  Україні».

Коментуючи подію, прот. Георгій Коваленко заявив: «Для нас це дуже несподівано і радісно. Ми маємо досвід створення телевізійних програм і фільмів, але про власний церковний телеканал могли тільки мріяти. Плануємо створити правдивий телевізійний образ нашої Церкви. Бо Церква – це всі ми – священики і віряни, ченці і одружені, дорослі і діти – різні люди, об’єднані єдиною православною вірою. До роботи над каналом плануємо залучити всі телевізійні і творчі сили нашої Церкви, а також надати загальноцерковний ефір для єпархіальних проектів. І вже сьогодні починаємо роботу над концепцією мовлення та ідеями телевізійних проектів. З подякою сприймемо і поради фахівців».