• Головна
  • Новини
  • Митрополит Володимир в Лаврі відправив Службу вперше після місяців лікування від важкої хвороби...

Митрополит Володимир в Лаврі відправив Службу вперше після місяців лікування від важкої хвороби

09.04.2012, 10:27
Митрополит Володимир в Лаврі відправив Службу вперше після місяців лікування від важкої хвороби - фото 1
У переддень свята Благовіщення Пресвятої Богородиці, 6 квітня, Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Володимир очолив святкову Всеношну у храмі Святої Успенської Києво-Печерської Лаври преподобних Антонія та Феодосія (Трапезному).

Mitropolit_Volodymyr.jpgУ  переддень свята Благовіщення Пресвятої Богородиці, 6 квітня, Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Володимир очолив святкову Всеношну у храмі Святої Успенської Києво-Печерської Лаври преподобних Антонія та Феодосія (Трапезному).

Владиці співслужили: намісник монастиря митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, єпископи – Макарівський Іларій та Васильківський Пантелеімон.

За богослужінням Митрополит привітав паству зі святом Благовіщення та подякував за молитви, які підносили за його одужання.

“Усе зробив Господь для нашого спасіння, — зі словом проповіді звернувсяМитрополит . — Він обрав із цього грішного світу Отроковицю  Марію, яка стала Його Матір'ю. І ми ублажаємо Бога, Його Пречисту Матір, покладаючи надію на  святих угодників. Я сердечно приношу подяку вам за ваші молитви, які ви підносили під час мого захворювання. Нехай Господь вам воздасть Своєю милістю і Своїми щедротами!”

7 квітня Митрополит Володимир звершив Божественну літургію у Свято-Покровському жіночому монастирі м. Києва. Про це інформує «Православіє в Україні».