• Головна
  • Новини
  • Митрополит Володимир в бадьорому настрої і стежить за всім, що відбувається в Церкві...

Митрополит Володимир в бадьорому настрої і стежить за всім, що відбувається в Церкві

05.03.2012, 09:21
Митрополит Володимир в бадьорому настрої і стежить за всім, що відбувається в Церкві - фото 1
В Неділю Торжества Православ`я, секретар Київської Митрополії, благочинний міста Києва протоієрей Віталій Косовський відвідав предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Київського і всієї України Володимира.

Sab.jpgВ Неділю Торжества Православ`я, секретар Київської Митрополії, благочинний міста Києва протоієрей Віталій Косовський відвідав предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Київського і всієї України Володимира.

В ході бесіди Митрополит Володимир подякував за організацію й проведення свята православної масляної, що зібрав духовенство, парафіян і вихованців недільних шкіл багатьох столичних парафій, а також висловив побажання, щоб подібні церковні заходи проводилися й в подальшому.

Отець Віталій розповів про хід будівництва в Святошинському районі міста Києва Свято-Благовіщенського собору та запросив Блаженнішого Владику після свята Пасхи освятити 10 накупольних хрестів.

Після зустрічі з Блаженнішим Митрополитом Володимиром благочинний столиці зазначив: «Слава Богу, стан здоров`я Блаженнішого помітно покращився. Блаженніший активно цікавиться церковними справами, перебуває в бадьорому настрої та, як звичайно, жартує з властивим йому тонким почуттям гумору». Про це інформує orthodox.org.ua.