• Головна
  • Теми
  • Представниця УКУ взяла участь у конференції Євро-Азійської Акредитаційної Асоціації...

Представниця УКУ взяла участь у конференції Євро-Азійської Акредитаційної Асоціації

28.10.2011, 15:41
Представниця УКУ взяла участь у конференції Євро-Азійської Акредитаційної Асоціації - фото 1
Єдиний представник Католицького навчального закладу зробила екскурс в історію УКУ, а також розповіла представникам та ректорам протестантських богословських навчальних закладів Євразії та європейським і американським партнерам ЄААА про структуру навчального закладу.

exklusiv.gifОльга ЗарічинськаОльга Зарічинська, заступник керівника відділу розвитку УКУ, взяла участь у конференції Євро-Азійської Акредитаційної Асоціації протестантських навчальних закладів.

Єдиний представник католицького навчального закладу зробила екскурс в історію УКУ, а також розповіла представникам та ректорам протестантських богословських навчальних закладів Євразії та європейським і американським партнерам ЄААА про структуру навчального закладу.

В рамках конференції, темою якої цього року обрано «Богословська освіта 10: організаційні зміни та фінансова стабільність», пані Ольга на прикладі УКУ розказала про схему фінансової стабільності університету, джерела фінансування.Варто зазначити, що кожен студент УКУ оплачує приблизно 1/6 від вартості навчання в Університеті. Інші кошти Університет шукає самостійно.

Спікер зробила акцент на тому, що університети мають шукати фінансування не лише у закордонних спонсорів і партнерів, але настає час, коли акценти потрібно робити на пошук фінансування в середині держави, серед тих людей, чиї діти навчаються тут.

«Роблячи збірку серед парафій УГКЦ ми простежуємо тенденцію: наші люди ще не готові багато жертвувати для навчання, але для того, щоби розбудовувати державу, необхідно вкладати кошти і пожертви не лише в благодійність, соціальне служіння, але і якісне навчання для наших дітей»,  - наголосила вона.