• Головна
  • Новини
  • У Софії Київській відкривається святкова програма для дітей – «Чудеса від Святого Миколая»...

У Софії Київській відкривається святкова програма для дітей – «Чудеса від Святого Миколая»

15.12.2016, 15:48
У Софії Київській відкривається святкова програма для дітей – «Чудеса від Святого Миколая» - фото 1
16 грудня 2016 року о 16.00 у Брамі Заборовського Національного заповідника «Софія Київська» відбудеться урочисте відкриття святкової програми для дітей – «Чудеса від Святого Миколая».

16 грудня 2016 року о 16.00 у Брамі Заборовського Національного заповідника «Софія Київська» відбудеться урочисте відкриття святкової програми для дітей – «Чудеса від Святого Миколая».

Миколай_у_Софії_Київській.jpg

Проект «Чудеса від Святого Миколая» – це комплекс мистецьких та розважальних заходів у НЗ «Софія Київська», які проходитимуть  з 16 грудня до 19 січня. Мета проекту – за 35 святкових днів залучити юних українців з усіх регіонів до національних традицій, шляхом участі у святкових майстер-класах, квестах, інтерактивних екскурсіях, виставах та презентаціях дитячих книг. Взяти участь у нашому святкуванні не тільки цікаво, але й непомітно для сімейного бюджету.

На відкритті буде представлено унікальну арт-ялинку, прикрашену ексклюзивними хенд-мейд виробами, виготовленими спеціально для «Чудес від Святого Миколая» майстрами з різних куточків України. До акції долучилися всі області України, а також представники діаспори. Особливо активними були Київська, Чернівецька, Львівська, Вінницька, Харківська, Одеська, Донецька області, Крим та українські майстри з Польщі.

На ялинкових прикрасах – петриківський розпис, мініатюрні копії картин Марії Приймаченко, видатні архітектурні пам’ятки України, візерунки українських етногруп та навіть герої мультфільму про козаків.

У програмі урочистого відкриття: запалення арт-ялинки, відкриття виставки Різдвяних шопок (роботи студентів мистецьких факультетів київських вишів та учнів художніх шкіл) та святкові заходи для дітей (майстер-клас, творчі виступи, караоке-виконання пісень про Миколая та ін.). Про це інформує ArtNews.