• Головна
  • Новини
  • П. Порошенко відвідав дітей із Донецької області, які зустрічають Різдво на Івано-Франківщині...

П. Порошенко відвідав дітей із Донецької області, які зустрічають Різдво на Івано-Франківщині

07.01.2015, 18:16
П. Порошенко відвідав дітей із Донецької області, які зустрічають Різдво на Івано-Франківщині - фото 1
У селі Дзвиняч Івано-Франківської області Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною відвідали родину Смеречуків, яка прийняла на різдвяний відпочинок хлопчика із Костянтинівки, Донецької області.

32028.jpgУ селі Дзвиняч Івано-Франківської області Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною відвідали родину Смеречуків, яка прийняла на різдвяний відпочинок хлопчика із Костянтинівки, Донецької області. Глава держави поспілкувався з господарями та десятикласником Кирилом Зуділовим та ще дев’ятьма дітьми з Донецької області, яких приймають інші родини.

Петро Порошенко подякував Василю Смеречуку та його дружині Любові, всім мешканцям Дзвиняча за теплий прийом дітей із зони АТО. "Дуже добре, що є такі люди, які відкривають своє серце. Ми, українці, єдині, і ніхто нас ніколи не розколе", – сказав Президент.

Глава держави поцікавився, як виникла ідея таких гостин. Господарі відповіли, що хотіли запросити до теплої атмосфери дітей з Донбасу, познайомити з українськими традиціями.

Президент відзначив важливість спілкування українців з різних регіонів і висловився за те, щоб поширити ініціативу таких гостин на інші міста. "Вся Україна сьогодні побачить, як Схід і Захід разом святкують Різдво", – сказав Глава держави.

Петро Порошенко привітав усіх присутніх з Новим Роком та Різдвом і побажав, перш за все, миру і здоров’я. Він вручив дітям подарунки на згадку про зустріч.

Президента пригостили чаєм та смачною кутею, всі разом заспівали колядки. Про це інформує прес-служба Глави держави.