• Головна
  • Новини
  • Скаути передали Вифлеємське світло громаді Львова і скаутам всієї України...

Скаути передали Вифлеємське світло громаді Львова і скаутам всієї України

17.12.2014, 12:20
Скаути передали Вифлеємське світло громаді Львова і скаутам всієї України - фото 1
16 грудня 2014 року парафіяни храму Святого Антонія та вся римо-католицька громада Львова вже вкотре отримала Вифлеємське Світло Миру з рук скаутів Організації Українських Скаутів (ОУС).

16 грудня 2014 року парафіяни храму Святого Антонія та вся римо-католицька громада Львова вже вкотре отримала Вифлеємське Світло Миру з рук скаутів Організації Українських Скаутів (ОУС).

За повідомленням прес-служби ОУС, на початку Служби Божої о. Петро Франків, вікарій парафії, а також настоятель парафії о. Владислав Лізун та настоятель римо-католицької парафії Червонограду о.Миколай Леськів прийняли Вифлеємське Світло Миру з рук скаутів ОУС. Тепер Світло Миру помандрує львівськими парафіями, школами, лікарнями, сиротинцями та в багато куточків Львова та України.

Скаути_Львів.jpg

Вже традиційно, що передача Вифлеємського Світла Миру відбувається за участю великої кількості вірних і римо-католиків і греко-католиків, незалежно від конфесійної належності кожен зміг прийти і отримати часточку вифлеємського Світла Миру. Символічно що до традиційно як щороку долучається делегація Спілки дитячих та юнацьких організацій м.Києва “СПОК” до представників дружніх скаутських Організацій отримали Вифлеємське Світло з рук скаутів Організації Українських Скаутів долучилися також і Католицькі Скаути з Червонограду, звісно і представники Організації Українських Скаутів з Вінниччини. Символічно але Вифлеємське Світло з рук скаутів Організації Українських Скаутів незабаром отримають діти- з сімей біженців-переселенців з Луганська, які тимчасово проживають у Львові. Незабаром Вифлеємське Світло Миру отримають і скаути ОУС Черкас та Дніпропетровська.

Скаути_1.jpg

Цьогорічне Гасло Акції Вифлеємського Світла Миру, яким опікується Організація Українських Скаутів “Мир в нас”, важлива з огляду на події в Україні та в цілій Центрально-східній Європі.

Скаути_Львів_3.jpg

Вифлеємське Світло Миру горітиме у львівському римо-католицькому храмі св. Антонія до 1 січня 2015 року.

Вперше 5 представників Організації Українських Скаутів взяли участь в урочистостях Вифлеємського Світла в Словаччині і помандрували з польськими харцерами до Кракова з Вифлеємським Світлом.

Понеділок 15 грудня 2014 о 4:00 Світло Миру у супроводі 40 особової делегації Організації Українських Скаутів прибуло в Україну, де буде далі розповсюджуватися скаутами ОУС в храми, школи, лікарні, установи, сиротинці по багатьох регіонах України.

Глава Римо-Католицької Церкви в Україні Митрополит Львівський Архиєпископ Мечислав Мокшицький благословив акцію ОУС "Вифлеємське Світло Миру” 2014.

Акція Вифлеємське Світло Миру, яким опікується Організація Українських Скаутів має також з 2009 року почесний патронат Генерального Консульства РП у Львові

Гасло акції «Вифлеємське Світло Миру» 2014-2015 «МИР- В НАС» .