• Головна
  • Новини
  • У Києво-Печерському заповіднику запровадили систему замовлення електронного квитка...

У Києво-Печерському заповіднику запровадили систему замовлення електронного квитка

06.06.2012, 12:45
У Києво-Печерському заповіднику запровадили систему замовлення електронного квитка - фото 1
З 23 травня у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику запровадили цікаве нововведення — у тестовому режимі розпочала роботу система замовлення електронного квитка.

З 23 травня у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику запровадили цікаве нововведення — у тестовому режимі розпочала роботу система замовлення електронного квитка, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Музеї України.

Поки що через сайт Заповідника бажаючі можуть лише забронювати квиток, а потім викупити його у касі, назвавши касиру номер замовлення. Але вже найближчим часом відвідувачі отримають можливість оплачувати вартість квитка через Інтернет за допомогою онлайн-платежів web-money або банківської карти. Планується підключити послугу до відомих платіжних систем Portmone, LiqPay та Pay Pal.

електронний-квиток.jpg

Головним чином, інновація стане в нагоді іноземним гостям музейної установи, котрі зможуть заздалегідь замовити необхідну кількість квитків до Заповідника, роздрукувати їх та не витрачати час на очікування біля кас.

Зручна система замовлення електронного квитка виводить Києво-Печерський заповідник на новий якісний рівень музейного сервісу та ставить в один рядок з провідними музейними установами світу, котрі вже не перший рік користуються подібною опцією.