• Головна
  • Новини
  • Міжнародна місія «Гедеон» роздасть в Донецьку 100 тисяч "Нових Завітів"...

Міжнародна місія «Гедеон» роздасть в Донецьку 100 тисяч "Нових Завітів"

25.09.2013, 10:19
З 30 вересня по 4 жовтня в Донецьку пройде масштабна євангелізаційна акція, організатором якої виступить християнська міжнародна місія « Гедеон».

З 30 вересня по 4 жовтня в Донецьку пройде масштабна євангелізаційна акція, організатором якої виступить християнська міжнародна місія « Гедеон» , повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Іnvictory.

У рамках акції її учасники будуть свідчити про Христа і розповсюдять 100 тисяч примірників Нових Завітів. Про це 22 вересня розповів національний координатор місії «Гедеон» Олег Меркулов в рамках недільного служіння Донецької Протестантської церкви.

Протягом п'яти днів учасники акції будуть поширювати Євангеліє у навчальних закладах, лікарнях і готелях Донецька. Про своє рішення взяти активну участь в акції вже заявили й служителі євангелізаційної групи Донецької Протестантської церкви.

Олег Меркулов звернувся до церкви з проханням підтримати місію в молитві, щоб «насіння» подарованих Нових Завітів і Біблій проростали по всій Україні, по всьому світу. Він також заздалегідь подякував усім небайдужим до місії християн за їх бажання жертвувати і брати участь у її служінні.

Координатор місії «Гедеон» в Україні розповів також кілька реальних історій з життя людей, які знайшли порятунок через служіння місії.

Служіння Гедеонів почалося восени 1898, коли в одному з готелів м. Боскобел (штат Вірджинія), з моменту, коли двоє християнин бізнесменів в результаті спілкування і спільних молитов прийняли рішення залишити Біблію адміністратору готелю – з умовою, що той бере на себе зобов'язання позичати її будь-якому пожильцю, охочому ознайомитися з її змістом.

У 1989 р. столітній ювілей асоціації ознаменований організацією служіння в СРСР, який став 144- ю країною в списку країн, де діють Гедеони . Більше 150.000 Гедеонів служать в 175 країнах світу. За всю історію асоціації було поширено понад мільярд Біблій на 77 мовах. Сумарний дохід на видання гедеонівських Біблій в цьому році склав 80.395.102 USD.