• Головна
  • Проекти
  • Християни, юдеї і мусульмани зустрінуться в Харкові для пошуку миру...

Християни, юдеї і мусульмани зустрінуться в Харкові для пошуку миру

08.09.2015, 09:59
Християни, юдеї і мусульмани зустрінуться в Харкові для пошуку миру - фото 1
16 вересня 2015 р. в Харков, у Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі (Полтавський шлях, 44 ) пройде міжрелігійний бар-кемп під назвою «Шляхи досягнення миру у досвіді релігій світу та український контекст».

голуб.jpg16 вересня 2015 р. в Харкові, у Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі (Полтавський шлях, 44 ) пройде міжрелігійний бар-кемп під назвою «Шляхи досягнення миру у досвіді релігій світу та український контекст».

Організатори: Комісія УГКЦ сприяння єдності християн та Колегія Патріарха Мстислава.

Серед спікерів: Олександр Доброєр, директор Європейського інституту  соціальних комунікацій (Одеса) – експерт з юдаїзму; Роман Назаренко, Тілбурзький університет (Нідерланди) – експерт з ісламу.

Організатори запрошують до спільної розмови про історичні шляхи досягнення миру у світі та можливість втілення цього досвіду у сьогоднішній український контекст.

У дискусії відбудеться пошук шляхів до мирного життя в Україні, утвердження добросусідських відносин з іншими релігіями та порозуміння людей з відмінними поглядами – віруючих та невіруючих. Про це інформує сайт Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ.